Skandinavien

Søren Rieks kom på tavlen i sen Malmö-sejr

Malmö scorede hele tre mål i kampens døende minutter, da de vandt 5-2 over Sirius.

Malmö FF har været velspillende i den seneste periode, og de hentede endnu en sejr søndag aften, hvor de vandt 5-2 på udebane mod Sirius. Men det lignede ikke en sejr til Jon Dahl Tomassons tropper i størstedelen af kampen.

Den tidligere Lyngby-spiller Mohammed Saeid bragte således Sirius foran på et straffespark efter 18 minutter, og den føring holdt indtil pausen, men så tog målscoringen fart.

I anden halvleg udlignede Malmö på et selvmål fra Elias Andersson, før Stefano Vecchia igen bragte Sirius foran. Denne gang var Sirius' glæde dog kortvarig, og få minutter senere bragte Ola Toivonen balance i regnskabet.

Efterfølgende lignede det længe en pointdeling, men i løbet af kampens sidste fem minutter fandt Malmö et ekstra gear frem. Første scorede Isaac Kiese Thelin til 3-2 i det 86. minut og i overtiden udbyggede både Jo Inge Berget og danske Søren Rieks føringen.

Rieks startede ellers kampen på bænken, men blev skiftet ind efter en time - det samme gjorde sig gældende for Jonas Knudsen. Til gengæld startede Anders Christiansen inde som eneste dansker.

Sejren sender Malmö FF op på andenpladsen i Allsvenskan.