• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Oliver Okstrøm

Svensk klub leder efter ny cheftræner i Danmark

Foto: Getty Images

Tre danske navne bliver nu sat i forbindelse med jobbet i Häcken.

Af Oliver Okstrøm

OB kommer i næste sæson til at have svenske Andreas Alm som cheftræner. Han ankommer fra svenske Häcken, og derfor er de nu på jagt efter en afløser, og han kan tilsyneladende godt komme fra Danmark.

Det skriver den svenske avis Aftonbladet.

Her bliver der peget på, at den nye sportsdirektør i Häcken, Martin Ericsson, med sin fortid i dansk fodbold som spiller for både AaB og Brøndby, kigger mod det danske efter en ny cheftræner. 

Navne som Lyngbys Carit Falch, Silkeborgs Kent Nielsen og den tidligere Hobro-cheftræner Peter Sørensen bliver alle nævnt som muligheder af avisen. Det er dog ikke noget, som Häcken-chefen vil gå så meget ind i.

- Jeg vil ikke kommentere nogen navne, der er nævnt om os eller gå i detaljer med vores rekrutteringsproces. Men at jeg hører, at jeg kender folk fra min tid i Danmark, er ikke underligt, siger Ericsson til avisen..

Han peger desuden på, at man stadig er i den indledende fase og ikke er konkrete endnu. Dog vil han gerne sætte en dato på, hvornår den nye træner skal være på plads.

- Vi vil være klar så hurtigt som muligt, men det vigtigste er, at vi det er den rigtige. Vi vil forsøge at få en ny træner på plads, når vi samles igen i EM-pausen 14. juni.

I OB er der en klar forestilling om, hvordan de skal spille under Andreas Alm. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020