Foto: Getty Images
Skandinavien

Tidligere AaB- og OB-profil forlader svensk klub

Rasmus Jönssons tid i Helsingborgs IF er et overstået kapitel.

Det blev til i alt 115 kampe i Superligaen for den svenske offensivspiller Rasmus Jönsson i perioden mellem 2013 og 2018, hvor han spillede for både AaB og OB. Siden tog han tilbage til Helsingborg, hvor han efter en afstikker til thailandsk fodbold vendte tilbage.

Det er nu en tid, der er slut. Det fortæller han på klubbens hjemmeside.

- Det er ekstremt følelsesladet, at min tid som HIF-spiller er forbi. At komme ud på Olympia i den røde trøje var min store drengedrøm, og jeg har båret den med glæde og stolthed hver gang. At være en del af alle kampene, målene og titlerne for klubben i mit hjerte er uforglemmelige minder, som jeg vil bære med mig resten af ​​mit liv, siger han og fortsætter:

- Jeg vil gerne takke alle, der har været med og hjulpet mig i mine år. Alt fra spillere til ledere, medarbejdere og supportere. Simpelthen tak til alle, der på en eller anden måde er involveret og brænder for Helsingborgs IF, fortæller Jönsson.

Den 33-årige spillers kontrakt udløber nu med klubben, og der bliver ikke peget på, hvad der nu skal ske udover, at der bliver ønsket alt held og lykke med fremtiden.

I sin tid i dansk fodbold var det tiden i AaB, som var mest succesfuld, da han både vandt mesterskabet og pokaltitlen i 2014, hvorefter han i 2016 tog til OB, hvor han blev genforenet med cheftræner Kent Nielsen.

Som Superliga-spiller blev det desuden til 36 scoringer fra svenskerens side.

Tilbage i 2019 overvejede han et karrierestop. Læs mere om det her.