Skandinavien

Tidligere Superliga-spillere sendte Malmö på førstepladsen

Anel Ahmedhodzic og Franz Brorsson kom på måltavlen for Malmö FF, der overtager førstepladsen i Allsvenskan.

Malmö FF hentede deres sjette sejr i træk i Allsvenskan onsdag aften, da de besejrede Helsingborg på hjemmebane, og det kan de takke to tidligere Superliga-spillere for.

Norske Jo Inge Berget bragte ellers Jon Dahl Tomassons mandskab foran efter 25 minutter på et straffespark, og kun ti minutter senere udlignede Helsingborg ligeledes på et straffespark.

I første halvlegs slutminutter kom Malmö imidlertid foran ved Franz Brorsson, der spillede foråret hos Esbjerg fB. Stopperen afværgede en Helsingborg-chance, hvorefter han løb med frem og med en afslutning fra en skarp vinkel bragede bolden i mål.

Og efter pausen markerede en anden tidligere Superliga-stopper sig. Anel Ahmedhodzic, der spillede hos Hobro IK i efteråret, kunne nemlig heade bolden ind fra tæt hold efter en times spil.

Der var en hel del andre tidligere Superliga-spillere på banen i form af Anders Randrup, Brandur Hendriksson og Rasmus Jönsson hos Helsingborg samt Johan Dahlin, Jonas Knudsen og Anders Christiansen hos Malmö FF.

I overtiden scorede Isaac Kiese Thelin til 4-1, og Malmö hentede deres sjette ligasejr på stribe. Dermed er de midlertidigt på førstepladsen i Allsvenskan, hvor de har tre point ned til IFK Norrköping, som dog har spillet en kamp færre.