• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Victor Risager

Tidligere Superliga-spillere sendte Malmö på førstepladsen

Foto: Getty Images

Anel Ahmedhodzic og Franz Brorsson kom på måltavlen for Malmö FF, der overtager førstepladsen i Allsvenskan.

Af Victor Risager

Malmö FF hentede deres sjette sejr i træk i Allsvenskan onsdag aften, da de besejrede Helsingborg på hjemmebane, og det kan de takke to tidligere Superliga-spillere for.

Norske Jo Inge Berget bragte ellers Jon Dahl Tomassons mandskab foran efter 25 minutter på et straffespark, og kun ti minutter senere udlignede Helsingborg ligeledes på et straffespark.

I første halvlegs slutminutter kom Malmö imidlertid foran ved Franz Brorsson, der spillede foråret hos Esbjerg fB. Stopperen afværgede en Helsingborg-chance, hvorefter han løb med frem og med en afslutning fra en skarp vinkel bragede bolden i mål.

Og efter pausen markerede en anden tidligere Superliga-stopper sig. Anel Ahmedhodzic, der spillede hos Hobro IK i efteråret, kunne nemlig heade bolden ind fra tæt hold efter en times spil.

Der var en hel del andre tidligere Superliga-spillere på banen i form af Anders Randrup, Brandur Hendriksson og Rasmus Jönsson hos Helsingborg samt Johan Dahlin, Jonas Knudsen og Anders Christiansen hos Malmö FF.

I overtiden scorede Isaac Kiese Thelin til 4-1, og Malmö hentede deres sjette ligasejr på stribe. Dermed er de midlertidigt på førstepladsen i Allsvenskan, hvor de har tre point ned til IFK Norrköping, som dog har spillet en kamp færre. 

Læs også:Rygtet til Brøndby: Svensk angriber tager til Holland

Læs også:Tidligere EfB-spiller hjemme i Malmö: Sportschefen kan tage det roligt

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus