Video : Tipsbladet
Superliga

Tidligere EfB-spiller hjemme i Malmö: Sportschefen kan tage det roligt

Franz Brorsson er tilbage i efter Malmö FF efter et kuldsejlet ophold i Esbjerg fB. Han er klar til at træde i karakter, så snakken om en ny midtstopper kan forstumme.

Han lignede en forstærkning til et af Superligaens mest gavmilde forsvar, men Franz Brorsson endte som reserve og nedrykker i Esbjerg fB. Nu er han tilbage i Malmö FF og vil kæmpe for sin chance.

Den seneste tid har snakken ellers gået på, at rekordmestrene skulle have sig en ny midtstopper. Den snak håber Brorsson, at han kan sætte en stopper for ved at vise, at klubben skal satse på ham.

Læs også:Malmö-stopper om Esbjerg-ophold: Lidt håbløst

Adspurgt, om sportschef Daniel Andersson kan tage den med ro, hvad angår nye spillere til midterforsvaret, svarer Brorsson med et glimt i øjet:

- Ja, det kan han. Jeg er klar til at tage kampen op. Det gælder om at tage chancen, når den kommer. For mig er det som at være hjemme igen i Malmö, lyder det ifølge Sydsvenskan fra Franz Brorsson.

Læs også:Brorsson er tilbage i Malmö: Blev en oplevelse rigere i Esbjerg

Han er netop vendt tilbage til klubben efter opholdet i Esbjerg, der bød på bare tre startpladser og dermed ikke den spilletid, der var tanken med udlejningen. Brorsson fik chancen i søndagens Allsvenskan-kamp mod IFK Göteborg.

Snakken om en ny midtstopper var forinden blusset op, fordi både Rasmus Bengtsson, Lasse Nielsen og Oscar Lewicki har døjet med skader. Derfor fik Brorsson pladsen ved siden af den tidligere Hobro-spiller Anel Ahmedhodzic.

Det gik godt. Malmö FF fik revanche for sidste uges nederlag i pokalfinalen mod netop IFK Göteborg og vandt 3-0.

Læs også:Jon Dahl om spillerkøb: Det er sportsdirektørens ansvar

Læs også:Skadet Malmø-dansker: Det går langsomt fremad

Læs også:Jon Dahl jubler over pasningsstærk forsvarsspiller: Udviklet sig enormt