• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Lasse Sylvest Mikkelsen

Zinckernagel om Rosenborg-rygter: Det er en stor klub

Foto: Bodø/Glimt

Flere eksperter rygter Philip Zinckernagel til Rosenborg, nu reagerer danskeren selv på rygterne.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

11 mål og 12 assist i 16 kampe er det blevet til for Philip Zinckernagel for Bodø/Glimt i den bedste norske række Elitserien.

Det har kastet en masse opmærksomhed af sig, og senest har to eksperter over for det norske dagblad VG, anbefalet den tidligere danske landstræner og nuværende Rosenborg-træner, Åge Hareide, at han henter danskeren til klubben.

Nu reagerer den danske offensiv-spiller selv på rygterne til tipsbladet.dk.

- For mig er det kun FCK, der er større eller på samme niveau i Skandinavien. Rosenborg har en flot historie, og det er selvfølgelig en stor klub, fortæller Philip Zinckernagel.

Læs også:Medie: Norsk klub har Sammy Skytte højt på ønskelisten

Han bekræfter samtidig, at der har været masser af interesse fra både skandinaviske klubber, men også fra klubber uden for.

Selv foretrækker Philip Zinckernagel at det næste skridt i hans karriere er af sportslig karrakter, men hvis ikke det rigtige tilbud dukker op, så tager han det med ro.

- Hvis ikke der kommer noget, der er meget bedre sportsligt, så har jeg det godt i Bodø, hvor vi spiller europæisk fodbold og kæmper med om mesterskabet.

Den norske klub har sendt flere kontrakttilbud til den danske spiller, der dog har aftalt med sin agent, at de afventer, hvordan den videre sæson forløber, inden de tager stilling til de tilbud, der tikker ind.

Læs også:Ole Gunnar Solskjærs søn får professionel kontrakt

Den 25-årige midtbanespiller havde under Jakob Michelsens vinger en flot periode i SønderjyskE, men en retur til Superligaen og en eventuel genforening med Michelsen i OB ligger ikke lige til højreskøjten.

- Jeg har ikke et behov for at komme hjem til Superligaen, jeg håber i stedet på en større liga, lyder det fra Philip Zinckernagel til tipsbladet.dk.

Zinckernagel og Bodø/Glimt indtager overraskende en førsteplads i Elitserien, hvor de har ti point ned til andenpladsen og en kamp i baghånden.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Læs også:Alt om FC Nordsjælland: Er det næste kuld talenter gode nok?

Læs også:Bodø-dansker: En drøm at komme til en større liga

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus