Spil

Spil: Genoa gør det igen

Vi har en yderst opdateret statusrapport på Genoa og Catania, da disse to mandskaber også tørnede sammen i ligaen så sent som i søndags


Onsdag 18.30
Genoa - Catania 1
Odds 1,73 Bet24

Endda samme sted, og Genoa nappede sig en stille og rolig 2-0 sejr med scoringer på hver side af pausen. Nu hedder turneringen så Coppa Italia, og tager Genoa ikke opgaven alvorligt, har de naturligvis ikke samme chancer for at vinde som i søndags.

Men de ligger ikke specielt godt til europæiske pladser i ligaen, de har ude af Europa League, så man kan næppe helt udelukke, at de ser cup'en som en chance for at kvalificere sig til europæisk bold i næste sæson.

Og kan man spekulere i, hvor seriøst Genoa tager cup'en, kan man så sandelig gøre det samme med Catania. De ligger under stregen i ligaen, så jeg kan ikke på nogen måde forestille mig, at cup'en priorteres specielt højt.

Opgaven for træner Mihajlovic hedder redning i ligaen, og med udekamp igen i næste runde, er der langt alvorligere ting at bruge kræfterne på, end på pokalturneringen, som de ikke vinder alligevel.

Men uanset hvad er odds 1,73 godkendt, når nu samme hold lige har slået samme gæster og under alle omstændigheder er et bedre hold.

Følg kampen live her