Spil

Spil: Rayo kan overraske

Mallorca klarer sig fremragende i ligaen, så selvfølgelig er de favorit, når de møder et hold fra den næstbedste række


Torsdag 20.00
Rayo Vallecano - Mallorca (asian handicap 0) 1
Odds 1,98 Bet365

Men den succes kan også være lige præcis det, der måske får dem til at satse en smule anderledes end på pokalturneringen. I weekenden overtog de immervæk fjerdepladsen, og kan man gøre det efter 16 runder, er man ikke helt skidt kørende.

I weekenden, på søndag, har de så chancen for at sætte trumf på for alvor, da de her gæster Real Madrid, rækkens nummer et, velvidende at de sejrede med 3-1, da de senest var på besøg hos kongeklubben.

Ingen skal derfor bilde mig ind, at de stiller op i stærkeste opstilling mod Rayo Vallecano.

I forvejen er Rayo ikke noget skidt hold, de ligger nummer 5, kun to point fra oprykning i Segunda Division, og står noteret for "4-4-1" på hjemmebane.

De formåede i sidste runde at slå Athletic Bilbao ud af cup'en, og her snakker vi sidste sæsons pokalfinaledeltager, Primeraens nummer 8, og et hold der har slået sig igennem til knock out-fasen af Europa League. Rayo sejrede 2-0 hjemme og spillede 2-2 ude.

Jeg tror, at Rayo kan undgå nederlag, og smider en skilling på draw-no-bet, da en uafgjort trods alt nok ikke vil genere nogen af parterne helt vildt, med tanke på at der er en returkamp i næste uge at afgøre sagerne i.

Følg kampen live her

Forslaget indgår i Tipsbladets regnskab