Spil

Spil: Tottenham skal prøves

Manchester United bankede Tottenham tilbage i september, men revanche kan komme på tale tirsdag aften.


Tirsdag 21.00
Manchester United - Tottenham X2
Odds 1,90 Danske Spil

Da Manchester United og Tottenham mødtes i september i ligaen, hos Tottenham, var der ingen tvivl om resultatet, United var ganske enkelt det bedste hold, og vandt med 3-1. Både derfor, og af så mange andre grunde, er de favoritter, når holdene igen mødes tirsdag aften i Carling Cup'en, men det behøver ikke at gå samme vej denne gang.

Alex Ferguson har benyttet, som vanligt, denne turnering til at prøve yngre kræfter og reserver af, og de har sejret over Barnsley og Wolves. I Spurs venter en modstander af en lidt anden kaliber, men Ferguson ændrer næppe koncept til kampen her, og det bør være Tottenhams chance.

United har stillet med en lang række reserver i deres to seneste Champions League-kampe, og på egen bane kun fået et point mod CSKA Moskva og Besiktas. Måske bredden ikke er helt lige så stor, som den nogle gange er i United, og Tottenham er ikke ligefrem ligaens dårligste hold. De ligger trods alt nummer 3 lige nu.

Harry Redknapp ændrer sikkert også lidt i startopstillingen, men næppe så meget som United, for det er en langt større prestige-kamp for Spurs end for hjemmeholdet, og ikke mindst er det revanche for finalen i denne turnering tilbage i marts. Her endte kampen 0-0, men United vandt på straffe.

Tottenham er ikke "plaget" af masser af midtugekampe som følge af europæisk deltagelse, og bør have mere overskud, om de så kan udnytte det, får vi se, men til dette odds på, at de kan undgå nederlag i de første 90 minutter, er jeg ikke i tvivl; så skal Tottenham bare prøves.

Følg kampen live her

Du kan følge med i Jacob Hansens mange spilforslag på tipsbladet.dk's spilside. Klik!