• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

1. divisionsklub tester tidligere OB'er og Richard Møllers barnebarn

Yao Dieudonne og Benjamin Møller Nielsen er test med FC Fredericia på træningslejr i Tyskland. Førstnævnte forlod OB i sidste uge, mens sidstnævnte er søn til den tidligere toptræner Tommy Møller Nielsen og barnebarn til EM-guldtræneren Richard Møller Nielsen.

Af Anders Dehn

I den kommende tid har FC Fredericia besøg af et medlem af en af dansk fodbolds fornemste familier. Benjamin Møller Nielsens farfar, Richard, førte Danmark til EM-guld i 1992, og hans far, Tommy, er mangeårig træner på topniveau og nuværende talentspejder i Manchester United.

Møller Nielsen den yngre er 23 år gammel og har senest været på kontrakt i nordirske Linfield, som han fik bare tre kampe for det seneste år. Han har tidligere optrådt i de århusianske klubber Brabrand IF, VSK Aarhus og Aarhus Fremad. Nu får han så chancen for at spille sig til en aftale i 1. division

Læs også: Ringede selv til træneren: 2. divisionsspiller prøvetræner i Silkeborg

Fredericia Dagblad skriver også, at Yao Dieudonne er rejst med holdet til Tyskland, hvor det møder Erzgebirge Aue. Ivorianerens kontrakt med OB udløb mandag i sidste uge, og han er dermed på jagt efter en ny. Yao spillede 22 kampe for OB.

Ifølge lokalavisen har FC Fredericia yderligere to prøvespillere med på turen: Lucas Møller Jensen og Mathias Nygaard. Førstnævnte er U19-spiller i OB, mens sidstnævnte spiller i Aarhus Fremad. Han var tidligere til prøvetræning i Silkeborg IF.

Mens Superligaen begynder i den kommende sæson, har FC Fredericia og de øvrige hold i 1. division lige en uge mere til at forberede sig. Jonas Dals tropper begynder sæsonen med en hjemmekamp mod nedrykkerne Vendsyssel FF. Det er søndag den 28. juli.

Superliga

Mere Superliga

Fokus