• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

17-årig FCM'er fik debut: Det var en fornøjelse at komme på banen

Foto: Getty Images

Aral Simsir gjorde sig godt bemærket i vinter i FC Midtjyllands træningskampe, og mandag fik han debut mod AC Horsens.

Af Oliver Okstrøm

Den blot 17-årige offensivspiller Aral Simsir fik mandag debut for FC Midtjylland, da han blev sendt på banen i 0-1-nederlaget til AC Horsens. Selvom det ikke blev til en sejr, så var det en stor oplevelse for ham.

Det gør han klart i et interview på klubbens officielle twitter-konto.

- Det har været en drøm helt fra barns ben. Det er altid noget, som jeg har drømt om, så det er en fornøjelse at komme ind på banen og prøve at bidrage med alt, hvad man har til holdet. Selvfølgelig er det nederen, at vi smider point væk, men det var stadig dejligt med debut, lyder det fra Aral Simsir.

Simsir kom ind efter 64 minutter i stedet for Anders Dreyer, og han mener, at det sådan set gik fint på banen, ligesom han også havde et giftigt skudforsøg undervejs.

- Jeg synes, at vi får fint momentum efter Marc (Dal Hende red.) og jeg kommer på banen. Vi får det bare ikke udnyttet. Vi må bare se videre til næste kamp og få de tre point der, fortæller den unge FCM-debutant.

Endvidere fortæller han, at den kommende uge nu handler om at træne hårdt og blive klar til at tage tre point mod FC Nordsjælland, som midtjyderne møder på udebane på søndag klokken 17.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.