Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

17-årigt talent presser stjernerne i FCM: Det er op til ham selv

Han er bare 17 år, Aral Simsir, men allerede nu leverer han fine ting for FC Midtjyllands førstehold.

De er aktuelt i Dubai på træningslejr, FC Midtjylland, og det er de for at forberede sig til et vigtigt forår i Superligaen, hvor man benhårdt jagter det guld, man aktuelt ligger til. Alligevel har en af de helt unge en chance for at komme ind holdet i foråret. Det skriver Herning Folkeblad.

FC Midtjylland har brugt januar-vinduet på at forstærke truppen med både Lasse Vibe, Anders Dreyer og Ronnie Schwartz, og selv om de to førstnævnte allerede har vist kvaliteterne og har scoret hyppigt i testkampene, var det en 17-årig, der løb med overskrifterne onsdag, hvor FC Midtjylland vandt en testkamp med 2-0.

Aral Simsir er med FCM på træningslejr, og han scorede onsdag målet til 2-0 - en soloscoring - da han kom ind fra bænken og afgjorde opgøret.

Læs også:Alt om AGF: Kan holdet modstå presset og indfri forventningerne?

Efterfølgende var der roser til spilleren, der også scorede i årets første testkamp mod Esbjerg. Og Brian Priske udelukker ikke, at spilleren får en rolle på førsteholdet i foråret, selv om konkurrencen er hård.

- Bare fordi han er 17 år, betyder det jo ikke, at han ikke kan være med. Det er i virkeligheden op til ham selv at bevise, om han skal det. Men man skal samtidig huske, at vi har mange, der byder sig til. Vi har jo en god, bred trup - også på de pladser, siger Brian Priske til Herning Folkeblad.

Det ser dog umiddelbart svært ud for Aral Simsir, der er i konkurrence med rutinerede folk, der er vant til det høje niveau og til at spille topkampe. Også spillere som Awer Mabil, Sory Kaba, Mikael Anderson og Evander kan spille de offensive pladser, mens også Gustav Isaksen bejler til spilletid.

Læs også:Superligaens tag-selv-bord: Mange spændende spillere er gratis

FC Midtjyllands forspring til FC København på andenpladsen i Superligaen er på fire point før de sidste 16 kampe i Superligaen, og dermed er der lagt op til et spændende forår med masser af dramatik i både top og bund.

Læs også:Endnu en sejr: FC Midtjylland slog Marouane Fellainis hold

Læs også:FCK streger midtbanespiller fra europæisk liste for at få plads til nyindkøb

Læs også:Officielt: FCM sender spiller på leje i nedrykket danskerklub i Norge