• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

2. divisionsklub henter to spillere fra Superligaen

Foto: Jan Christensen/Getty Images

VSK Aarhus har hentet Mathies Skjellerup fra Hobro IK og Rasmus From fra FC Nordsjælland. Klubben har desuden fået tilgang af en række spillere fra Superliga-klubbers ungdomsafdelinger.

Af Anders Dehn

Den tidligere AGF'er Jens Gjesing er langt fra den eneste i VSK Aarhus med fortid i Superligaen. Faktisk er truppen netop blevet hele syv spillere, der kommer fra en Superliga-klub, rigere.

De fleste er ungdomsspillere, men Mathies Skjellerup spillede tre kampe og scorede et enkelt mål for Hobro IK i den forgangne sæson. Rasmus From fra FC Nordsjælland sad på bænken i sæsonens tre sidste spillerunder.

Læs også:Flere farvel i Hobro: Tager afsked med to spillere

Derudover bemærker man Anders Fæster, der for bare ét år siden vendte hjem til AGF fra Groningen i Holland. Det ophold fortalte han om i et interview, som du kan læse her.

De øvrige, der kommer fra en Superliga-klub, er Majaliwa ”Mac” Msabaha, Sune Balle (begge AGF U19), Magnus Enggaard (Vejle U19) og Thais Damgaard (lejeaftale, Vejle). Derudover har VSK Aarhus, der spiller i 2. division, hentet yderligere fem spillere.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

- Vi er meget glade for den trup, det er lykkedes os at sætte sammen, hvor blandingen af unge og rutinerede spillere er optimal. Nu handler det om at få truppen til at fungere, hvor der skal arbejdes hårdt på at få skabt relationer og forståelse af hinanden, siger manager Jens Gjesing.

- Der er enormt meget kvalitet i truppen, og der er virkelig mange spillere, der har et stort potentiale. Med andre ord så tror jeg sindssygt meget på de her gutter. De er klar til at gå i døden for hinanden.

VSK Aarhus spiller i gruppe 1 i 2. division. Holdet åbner sæsonen i morgen med en udekamp mod Middelfart.

Læs også:FC Nordsjælland giver reservemålmand løbepas

Læs også:Store og små klubber krydser klinger: Her er 1. runde i pokalturneringen

Læs også:Horsens møder 2. divisionshold i pokalen: Kommer ikke til at overvurdere dem