• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AaB afviser tidligere profil: Ikke interessant

Foto: Getty Images

Det bliver ikke noget comeback i AaB i denne omgang for klubløse Nicolaj Thomsen.

Af Anders Dehn

Gennem længere tid har AaB og Nicolaj Thomsen flirtet offentligt med hinanden, men parterne bliver ikke genforenet i denne omgang. Det slår AaB's sportschef fast over for Nordjyske.

Thomsen er ellers fri på markedet, efter det for nylig blev meldt ud, at han forlader sin norske klub, Vålerenga, når kontrakten udløber ved årsskiftet. André Inge Olsen slår dog fast, at AaB ikke har fundet et Thomsen comeback interessant.

- Vi har jo tidligere snakket med agenterne, der har styr på den slags. Der har det været konklusionen, at der ikke var et match. Der har været snak, og verden er jo ikke større, når det er en tidligere AaB-spiller. Vi kender ham, og vi snakkede da, siger Olsen til Nordjyske

28-årige Thomsen forlod i sommer FC København efter fire et halvt år i klubben. Det blev dog kun én halvsæson i Vålerenga, hvor han ganske vist spillede 12 ligakampe, men kun én fra start.

I fredags udtalte hans agent sig til tipsbladet.dk, hvor han slog fast, at Nicolaj Thomsen er åben for både at vende tilbage til Superligaen og til at tage endnu en tørn i udlandet. Læs mere her.