AaB arbejder på salg af forsvarsprofil: Der er nogle muligheder
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

AaB arbejder på salg af forsvarsprofil: Der er nogle muligheder

Stopper Jores Okore kan være på vej mod et farvel til Nordjylland og Aalborg.

Han forlængede i sommer aftalen med AaB med et enkelt år, men nu begynder pilen at pege mod et farvel til Nordjylland for stopper Jores Okore.

Det er sportschef Inge André Olsen i AaB, der fortæller til Nordjyske, at man arbejder på at sælge den tidligere landsholdsspiller.

Læs også:AGF legede med AaB-forsvaret

Okore, 28 år, har været fast mand i denne sæson, men på trapperne har AaB blandt andre unge Mathias Ross, ligesom man har flere rutinerede folk i Rasmus Thelander og Kasper Pedersen.

Derfor kigger man på muligheden for - i samarbejde med Okore - et salg.

Læs også:Bedst og værst: De fleste AaB'ere burde være skiftet ud

- Det har vi arbejdet med over tid, og der er også noget konkret interesse, men det er et svært marked, for Jores er jo en spiller, vi gerne skal have nogle penge for. Men vi har arbejdet med det i nogle uger, og der er nogle muligheder, der ser ud til at kunne materialisere sig, men i den her branche er man aldrig sikker, før der ligger en underskrevet kontrakt, siger Inge André Olsen til Nordjyske.

Dermed kunne det se ud til, at træner Marti Cifuentes ikke har Okore til rådighed, når han og holdet om en måneds tid indleder foråret i Superligaen. AaB ligger aktuelt nummer syv i dansk fodbolds bedste række.

Allerede for et år siden forsøgte man at sælge Okore, men dengang lykkedes det ikke at skyde stopperen afsted. Nu prøver man altså igen.

Læs også:Startopstillinger: AGF har profiler tilbage fra start mod AaB

Læs også:Optakt: AGF - AaB

Læs også:Hårdt ramt før den jyske klassiker: AaB uden fire profiler