Bedst og værst: De fleste AaB'ere burde være skiftet ud

AGF kørte AaB over i første halvleg søndag eftermiddag. Tipsbladet.dk kigger nærmere på opgøret her.

AGF - AaB 3-0 (3-0)
1-0 Gift Links (16.)
2-0 Jon Dagur Thorsteinsson (26.)
3-0 Jon Dagur Thorsteinsson (34.)

Kampens bedste:

AGF:
Det er selvsagt svært at komme udenom en spiller som Thorsteinsson, når han scorer to gange i løbet af kampen, hvor han i det hele taget virkede til at være i hopla. Foruden målene havde AaB ofte meget svært ved at holde styr på offensivspilleren, som de flere gange var nødt til at stoppe med ulovlige midler.

Derudover skal Gift Links og Patrick Olsen også nævnes for deres mange gode situationer i kampen, hvor de viste, at de muligvis må være trætte af at gå på vinterpause nu, da de begge havde godt med selvtillid i spillet.

AaB:
Det var først efter pausen, at AaB's offensive spillere kom i gang, men her var de aarhusianske modstandere trods alt allerede foran med 3-0 og var på vej ned i tempo. Derfor er det i de defensive rækker, at AaB'ernes bedste spiller set over hele kampen skal findes. Her var en spiller som Jores Okore en af de spillere, som opfyldte sine opgaver, men alligevel var der også fejltrin undervejs fra forsvarsspillerens side.

Kampens værste:
I første halvleg kollapsede det hele fuldstændig for AaB, og her var Malthe Højholt en af de mest uheldige skikkelser på det nordjyske mandskab. Han var direkte årsag til muligheden, som førte til 2-0-målet, og så blev han skiftet ud allerede efter 40 minutter af kampen. Samme vej gik Lukas Klitten også, men han havde dog leveret en smule bedre, selvom de fleste af AaB'erne nok burde være skiftet ud ved pausen, hvis man kunne.

Kampens detalje:
VAR kom til at spille en afgørende rolle, da de to første mål skulle tjekkes igennem af videodommeren, som begge gange så, at der var mål, selvom det modsatte givetvis også kunne have været dømt. Derfor var det hurtigt op ad bakke for AaB'erne, som dog havde det voldsomt svært generelt i kampen.