Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

AaB-boss: Havde være fedt at få Ståle til AaB, vinde SL og knuse FCK

Nordjyderne leder fortsat efter en ny cheftræner.

Han har en fortid som spiller i AaB, men det er mest som manager i FC København, at man husker norske Ståle Solbakken.

Nordmanden, der i aften giver interview til Onside og taler ud om sin tid i FC København, blev fyret for en måneds tid siden. 

Læs også:Solbakken: Så længe de mennesker sidder på magten, skal jeg ikke i Parken

I AaB har nogle fans en drøm om at få Solbakken tilbage, og sportschef Inge André Olsen taler i hvert fald ikke Ståle Solbakken ned, når det kommer til spørgsmålet om muligheden for at få nordmanden til AaB.

- Ståle er jo en mand, som jeg kender godt fra tidligere, så han er naturlig at snakke med. Det kan også være for at indhente referencer på andre trænere, men jeg snakker med Ståle tit og ofte. Det havde da været fedt at få Ståle ind til AaB og gå ud og vinde Superligaen og knuse FCK, siger Inge André Olsen til Eurosport før opgøret mod FC Nordsjælland.

Læs også:18-årig kan få FCK-debut mod Randers

Du kan se hele interviewet med AaB-sportschefen i videoen øverst - her bliver han også spurgt ind til Marti Cifuentes, der er blevet sat i forbindelse med AaB.

Selv om Inge André Olsen kender Solbakken, er det nok usandsynligt, at Solbkaken ønsker at træne i Superligaen. Han burde umiddelbart kunne vælge fra en højere hylde, og så er der også de konstante rygter om det norske landshold.

Læs også:Tålmodig Thorup: Rom blev ikke bygget på en dag

Læs også:Usikker FCK-fremtid: Forsvarsspiller vil blive

Læs også:Brøndby-profiler er tilbage mod Vejle