Superliga Victor Risager

AaB får ung lejesvend tilbage før tid

Foto: Getty Images

Den unge AaB'er vender hjem til Aalborg knap et år før tid.

Af Victor Risager

AaB-talentet Oliver Klitten får revet sin lejeaftale med norske FK Haugesund i stykker før tid og vender tilbage til det nordjyske. Det meddeler den norske klub på sin hjemmeside.

Oliver Klitten blev i sommer udlejet til Haugesund, og det var planen, at han også skulle tilbringe hele 2021 i klubben. Men efter et efterår med meget lidt spilletid er parterne nu blevet enige om at annullere aftalen.

I efteråret spillede den 20-årige kantspiller kun fem kampe, og der var heller ikke udsigt til mere i det nye år. Sådan lyder det fra Haugesund-lejren. 

Læs også:AaB-sportschef: Én kamp svier stadig fra 2020

- Oliver har kæmpet for at få spilletid, efter at han kom her og ville sandsynligvis også være lidt bagud i køen næste sæson. For en ung og talentfuld spiller er regelmæssig spilletid på højt niveau helt afgørende for hans udvikling.

- Derfor er det det rigtige at arrangere, så han kan få mere spilletid et andet sted, end han sandsynligvis ville få i FK Haugesund, siger den norske klubs sportschef, Eirik Opedal, til klubbens hjemmeside.

AaB har endnu ikke bekræftet nyheden.

I den nordjyske Superliga-klub har Oliver Klitten kontrakt til sommeren 2023. Hidtil har han spillet 29 kampe for klubben med et mål til følge. 

Læs også:Million-handler i sigte: 25 Superliga-profiler på affyringsrampen

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

Læs også:Avis: AaB spillede på to heste i jagten på en ny cheftræner

Læs også:AGF'er om fremtiden: Selvfølgelig sigter jeg højere