Video : Tipsbladet
Superliga

AaB flirtede med tidligere Premier League-stjerne

AaB har været i dialog med tjekkisk angriber, der har over 40 landskampe og over 100 Premier League-kampe på cv'et.

AaB skal ud og kæmpe med næb og klør for at redde livet i Superligaen i foråret. Og til at hjælpe i overlevelseskampen er nordjyderne allerede godt i gang med at lede efter forstærkninger.

Den første er allerede kommet i hus i form af Rasmus Thelander, der kommet hjem til Hornevej efter en kort afstikker til ungarsk fodbold og skal hjælpe med at stabilisere forsvaret. Men AaB har også flirtet med en offensiv forstærkning, endda en prominent en af slagsen.

Ifølge Tipsbladets oplysninger har der været dialog mellem AaB og den mangeårige Premier League-angriber Matej Vydra.

En aftale står dog lige nu i stampe, og der er ikke ret meget, der tyder på, at tjekken bliver ny angriber i AaB. Flirten blev aldrig for alvor spændende. 

Matej Vydra står i øjeblikket uden kontrakt, men han har et fint cv at vise frem i sin jagt på en ny arbejdsgiver.

Den 30-årige angriber står noteret for 44 landskampe for Tjekkiet med syv mål til følge, mens han har optrådt for klubber som Burnley, Watford og Derby i England. Her har han spillet 106 kampe og scoret 11 mål i Premier League, ligesom han har disket op med 65 mål i 185 kampe i Championship.

Qua sin status som klubløs er Matej Vydra lige nu ikke aktuel for det tjekkiske landshold, men han var med ved EM sidste år og spillede blandt andet ti minutter i kvartfinalen mod Danmark.