AaB forlænger med og forfremmer U19-topscorer
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

AaB forlænger med og forfremmer U19-topscorer

De næste fire år fortsætter Wessam Abou Ali i AaB. Angriberen har netop forlænget sin kontrakt med klubben, og det er fantastisk, siger han.

AaB indleder denne torsdag med en glædelig nyhed. Klubben har således forlænget aftalen med anføreren og topscoreren på U19-holdet, Wessam Abou Ali. Den nye kontrakt løber til udgangen af 2021.

Den 19-årige angriber har i vinterens opstart trænet med førsteholdet og scorede blandt andet to mål i en af testkampene, og nu bliver han rykket op i truppen permanent, skriver AaB i en pressemeddelelse.

- Wessam har vist sig godt frem til både træning og kamp i opstartsfasen. Blandt andet med to scoringer i testkampen mod Shonan Bellmare. Han er en spændende spiller, som nu skal vænne sig til seniorfodbold, siger klubbens sportsdirektør, Allan Gaarde.

- Det særlige ved Wessam er, at han er en dygtig målscorer med gode individuelle færdigheder, som skiller sig ud fra mængden. Han har i flere år været toneangivende på vores ungdomshold og bærer anførerbindet på U19-ligaholdet, hvor han i efteråret scorede ni mål i U19 Ligaen. De offensive kvaliteter han besidder, håber vi, at han kan udvikle yderligere.

Ali har rødder i Palæstina, men er født og opvokset i udkanten af Aalborg, og han har spillet i AaB, siden han var 11 år. Den nye aftale glæder da også den unge mand.

- At blive professionel fodboldspiller og en fast del af AaB-truppen er en drengedrøm, der går i opfyldelse. Siden jeg var helt lille, har jeg vist stor dedikation til fodbolden, og jeg har selvtrænet meget, så det er fantastisk, at jeg nu har fået en professionel kontrakt med AaB, siger Wessam Abou Ali.

- AaB har altid vist mig stor tillid, og med denne fireårige aftale viser klubben, at den stoler på mig som spiller og som person. Det er jeg taknemmelig for, og jeg glæder mig til at give igen til klubben.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.