• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

AaB henter tidligere Helsingør-træner ind som assistent

Foto: FC Helsingør

Nordjyderne AaB har fundet afløseren for Thomas Augustinussen, og det er tidligere Helsingør-træner Peter Feher, der er blevet peget på.

Af Kenneth Jensen

Superliga-klubben AaB sagde tidligere i foråret farvel til assistenterne Lasse Stensgaard og Allan K. Jepsen, og i stedet hentede man klublegenderne Thomas Augustinussen og Rasmus Würtz ind.

Nu laver AaB så endnu en justering.

Mens Rasmus Würtz forlængede sin aftale, stoppede Thomas Augustinussen og vendte tilbage til sin civile karriere som forsikringsmand.

Læs også:Medie: AaB hyrer tidligere FC Helsingør-træner som assistent

Afløseren for "Augo" er nu fundet, og det bliver tidligere FC Helsingør-træner Peter Feher, der skal være assistent for cheftræner Jacob Friis.

- Vi har søgt en træner med erfaring, og i Peter får vi en af landets dygtigste talentudviklere, en mand der både har været cheftræner og assistenttræner, og som også er dygtig til transitionsdelen og udvikling af ungdomsspillere, hvilket passer godt ind med den vej vi gerne vil gå. Dertil er han meget arbejdsom og ønsker at lykkes, så jeg er overbevist om, at han bliver et godt match for os, udtaler AaB’s sportschef Inge André Olsen.

- AaB er en stor klub og har hjemme i en rigtig fodboldby, hvilket selvfølgelig er noget der tiltaler en fodboldmand som mig. Samtidig er det spændende med de ting som Jacob Friis, Rasmus Würtz, Søren Krogh, Inge André Olsen og resten af trænerteamet (AaB’s cheftræner, assistenttræner, fodboldchef og sportschef, red.) har gang i, så jeg glæder mig til at komme i gang og forventer både at vi kan være med i den sjove ende af tabellen i 3F Superligaen, samt at vi kan få udviklet nogle dygtige spillere, udtaler Peter Feher.

Læs også:Casper Sloth: Jeg vil til enhver tid spille for AGF

Peter Feher, der også har en fortid som cheftræner for FC Nordsjællands U19-hold, kender Søren Krogh, der er fodboldchef i AaB, fra deres fælles fortid i FC Nordsjælland, og det er slet ikke utænkeligt, at det er neotp Krogh, der har peget på Feher.

I første omgang får han en etårig aftale.

Læs også:Medie: FC Midtjylland og Celta Vigo enige om Pione Sisto

Læs også:Jan Bech Andersen hylder sin gamle nabo: Scott Parker er en gentleman

Læs også:Klubchef: Joakim Mæhle er meget eftertragtet

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus