Superliga Anders Dehn

AaB-indkøb løfter sløret: Afviste større klubber

Foto: AaB

Han kunne have valgt et højere niveau, men Lars Kramer prioriterede AaB og mere erfaring i Superligaen, før han tager springet.

Af Anders Dehn

Lars Kramer var en eftertragtet mand i foråret og kunne have valgt en større liga, fortæller han til Nordjyske. Men den hollandske midtstopper forblev i Superligaen og skal i den kommende sæson tørne ud for AaB.

Han har stadig ambitioner om at komme til en flottere adresse en dag, men først skal han spille nogle flere kampe i Superligaen.

- Jeg havde også mulighed for at skifte til klubber i andre lande, men jeg er 22 og midterforsvarer. Jeg har brug for mere erfaring i Superligaen. Jeg har kun spillet en enkelt sæson i Superligaen, så det var for tidligt for mig at tage et skridtet til en større liga, selvom jeg havde muligheden. Jeg vil have mere erfaring på dette niveau, siger Kramer til Nordjyske.

Kramer spillede i seneste sæson 23 ligakampe for Viborg FF. Derudover har han to sæsoner i 1. division og to i den fjerdebedste række i Holland på cv'et. Det er også blevet til en enkelt optræden i Æresdivisionen.

I AaB er Lars Kramer udset som afløser for Rasmus Thelander, der gerne vil skifte til udlandet, og som derfor ikke er med i forberedelserne frem mod sæsonen.

Det slog klubben selv fast i sidste uge.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.