• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

AaB-staben kan blive ændret: Det går de efter

Foto: Getty Images

De to assistenttrænere i AaB, Rasmus Würtz og Peter Feher, har kontraktudløb til sommer.

Af Oliver Okstrøm

I AaB kan der være ændringer på vej i trænerstaben. Det har der allerede været nok af i denne sæson, hvor Marti Cifuentes er klubbens tredje cheftræner efter Jacob Friis og Peter Feher.

Sidstnævnte er siden vendt tilbage som assistenttræner sammen med Rasmus Würtz, men de to træneres fremtid i klubben ser nu usikker ud, da de begge har kontraktudløb til sommer. I et interview med Nordjyske fortæller sportschef Inge André Olsen, at man er i gang med at tale med dem, som har udløb.

Hvis det bliver til afsked med nogle af assistenterne, så er det ikke meningen, at der vil komme en flok fra cheftræner Cifuentes' tidligere klub i Norge, Sandefjord. Det fastslår AaB-sportschefen.

- Vi vil altid snakke med cheftræneren, hvis vi skal have ændringer i staben. Men det var vigtigt for os som klub, at vi rekrutterede en cheftræner og ikke en stab. Det var vi helt klare på uanset den mulige cheftræner, siger han og fortsætter:

- Det måtte de købe ind på. Arbejdet skal leve videre i klubben gennem en stab. Trænere og sportschefer kommer og går, men arbejdet i AaB skal fortsætte. Derfor er det vigtigt med klubmennesker, lyder det fra Inge André Olsen.

Endvidere påpeger han, at hvis der skal nye folk ind, så bliver det givetvis med dansk pas, da nordmanden mener, at en dansk klub skal have et såkaldt 'stærkt, dansk fundament'. 

I AaB har der desuden været snak om en ny Prica til klubben. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus