Superliga Oliver Okstrøm

AaB-træner: Kæmper selv med små basis-ting

Foto: Getty Images

AaB's cheftræner Lars Friis mener, at alt gik galt i kampen mod Brøndby.

Af Oliver Okstrøm

AaB tabte søndag med 1-3 på hjemmebane mod Brøndby i en kamp, hvor der ikke var meget, der gik deres vej. Men de gjorde det heller ikke nemt for dem selv, da det blev til to udvisninger og manglende niveau i spillet.

Derfor var det også et nemt svar for AaB-cheftræner at give, da han blev spurgt af TV3+ kort efter kampen, hvad der gik galt.

- Alt. Det bliver jo op ad bakke. Vi kommer bagud 0-1. Det kan ske i en fodboldkamp. Det har vi prøvet før. Men så mister vi en mand og mister en mere med en skade til pausen. Så bliver det svært derfra, og de straffer os hårdt i anden halvleg, siger han og fortsætter:

- Men altså, der er ikke nogen undskyldninger. Vi spiller ikke op til niveau. Vi kæmper selv med de små basis-ting som berøringer. Vi finder faktisk de rum, vi skal, men vi kæmper med det. I dag rammer vi bare et Brøndby-hold, der er bedre, end vi er, lyder det fra Friis.

I de seneste seks kampe er det desuden også kun blevet til ét point for Lars Friis, og han er ikke i tvivl om, hvor søndagens kamp mod Brøndby rangerer i niveau.

- I dag er den kamp, hvor vi er længst fra noget som helst ud af de seks kampe. Det er vidt forskellige kampe, og vi skal kigge på præstationen, og den kan vi i dag ikke være tilfreds med, fortæller Lars Friis.

Han peger desuden på, at han er ked af den nedtur, som klubben er inde i nu, og der nu kommer til at kræve en rigtig stærk indsats, når aalborgenserne skal møde FC København i Parken i sidste runde.