AaB’er udgik: Havde svært ved at trække vejret ind

AaB-profilen forklarer, hvorfor han måtte udgå i mandagens kamp mod SønderjyskE.

AaB besejrede mandag eftermiddag SønderjyskE i Superligaens kvalifikationsspil, men undervejs måtte profilen Jakob Ahlmann udgå.

Den erfarne venstre back lod sig således udskifte i pausen, efter at han havde haft problemer i store dele af første halvleg med vejrtrækningen. Det fortæller han selv efter kampen til lokalavisen Nordjyske.

- Efter bare seks-syv minutter fik jeg en hård albue i maven, og i resten af halvlegen havde jeg lidt udfordringer. Det gjorde ondt i ribbenene, og jeg havde svært ved at trække vejret ordentligt ind. Derfor havde jeg konstant en høj puls, og det hele føltes derfor meget hektisk for mig, siger Jakob Ahlmann til Nordjyske.

Trods problemerne havde Jakob Ahlmann dog en finger med i spillet i sejren, da han leverede oplægget til Kasper Kusks scoring i det 40. minut, som bragte balance i regnskabet, efter at SønderjyskE var kommet tidligt foran. I anden halvleg scorede AaB yderligere to gange, inden sønderjyderne reducerede til 3-2.

Med sejren topper AaB nu kvalifikationsspillet med to point ned til OB på andenpladsen og tre point ned til SønderjyskE på tredjepladsen.

Efter kampen erkendte nordjydernes cheftræner, Martí Cifuentes, at han skal gøre det bedre på i hvert fald et punkt. Det kan du læse mere om ved at trykke her.