• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Åbner for ny aftale med Brøndby IF

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Spørgsmålene om fremtiden er mange, når det kommer til Andreas Maxsø. Her sætter han ord på nogle af dem overfor Tipsbladet.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Andreas Maxsø har været en stensikker sidste skanse for Brøndby IF, siden man hentede ham retur til Danmark i 2019.

Næsten lige så længe har stopperen været på vej videre. FK Rostov, Bordeaux og senest Maccabi Haifa har alle været meget tæt på danskerens underskrift, men alle gange er det gået i vasken.

Nu kan det så ende med, at Andreas Maxsø forlader Brøndby IF kvit og frit, da hans kontrakt udløber til sommer. Fremtiden er dog stadig uvis ifølge Maxsø selv.

- Med seks måneder tilbage så må vi se på det til januar. Jeg har ikke taget nogen beslutning i forhold til fremtiden. Jeg tager det stille og roligt, da jeg fokuserer på kampen på søndag, og så må vi se, hvad der kommer til at ske.

Hvad end fremtiden byder på, så lægger 28-årige Andreas Maxsø vægt på, at han skal have den rigtige følelse, hvilket han godt kunne få gennem en ny aftale med Brøndby IF.

- Ja, det kunne det sagtens. Jeg afviser ingenting, men omvendt så er det selvfølgelig svært at stå her og snakke om, hvad der skal ske.

Har du talt med 'CV' om en forlængelse?

- Det har jeg ikke nogen kommentarer til, siger Andreas Maxsø kortfattet, inden han fortæller, at han også afventer mulighederne udefra til januar.

- Det handler også om, hvad der kommer, og det skal være det rigtige. Det skal passe ind i det hele, hvor det selvfølgelig skal være det rigtige skifte og jeg skal have den rigtige mavefornemmelse, som jeg har talt om mange gange, siger Maxsø, der med et smil fortæller, at han ikke endnu har sat sin agent på ekstra arbejde.

"Underligt efterår"
Helt sikkert er det dog, at Andreas Maxsø og den øvrige Brøndby-trup runder efterårssæsonen af på søndag, når Viborg FF kommer på besøg. Opgøret sætter punktum for en turbulent efterårssæson med et nyt ejerskab og blå-gule tilskueruroligheder.

- Sæsonen har været lidt underlig med nye ejere og med fansene, hvor vi ikke kunne have dem med på udebaneture. Vi står med ni kampe uden nederlag i Superligaen, men alligevel synes jeg, at vi mangler nogle sejre.

- Det er super ærgerligt med de kampe, som vi smider til sidst inde på Brøndby Stadion, hvor jeg tænker på kampene mod Randers og FCK. Det havde måske givet et lidt anderledes billede af det hele med de ekstra point. Nu har vi en vigtig kamp mod Viborg, hvor vi går efter det, siger Maxsø om efterårssæsonen.

Efter kampen mod Viborg FF venter en lille måned med yderligere træning, inden Brøndby-truppen går på ferie. Maxsø har været fast mand for Brøndby IF i klubbens seneste ti kampe, hvor han indledte sæsonen med en knæskade.

I 2021 slukkede han 16 års mesterskabstørke, da han ledte Brøndby IF til Danmarksmesterskabet.

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images