• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

AC Horsens håber: Sender kærlig hilsen til Lyngby

Foto: Getty Images

Magnus Jensen savnede skarphed fra AC Horsens' side i opgøret mod OB.

Af Oliver Okstrøm

Selvom AC Horsens kom foran i med 1-0 i anden halvleg mod OB fredag aften i Superligaen, så endte det alligevel med et 1-2-nederlag. Det var tilmed med mulighed for at få udlignet igen i slutningen af kampen.

Derfor måtte AC Horsens-profilen Magnus Jensen erkende, at det var hårdt at tabe på den måde. Det slog han fast i et interview med TV3 Sport umiddelbart efter slutfløjt, som man kan se i videoen i toppen af artiklen.

Her blev han også spurgt til, hvad der skulle til for at have fået point, hvor han gav det indlysende svar.

- Et mål i hvert fald. Vi får skabt nogle okay chancer, og de får også produceret deres. Lidt skarphed, så havde der været et point i hvert fald, fortæller forsvarsspilleren, der denne gang var med på toppen for de gulblusede.

Han peger desuden også på, at han gjorde sit, da han scorede det enlige mål, som de selv fik lavet i opgøret, ligeosm han ikke kan sige, at han kunne have fået flere chancer, da han fik det, som han skulle have at arbejde med.

Nu er situationen sådan for AC Horsens, at de ikke kan afgøre det selv, hvis AaB slår Lyngby på mandag. Derfor bliver der også håbet meget på hjælp fra Jensens side.

- Vi sender en kærlig hilsen til vores venner oppe i Lyngby. Så håber vi, at de driller AaB, lyder det fra Magnus Jensen.

Hos OB'erne var der i kampen også nogle, som ikke var så gode for AaB's overlevelseschancer. Læs mere om det her.