AC Horsens var bagud i 68 minutter mod 1. divisionshold

Dog blev de reddet af Kjartan Finnbogason i anden halvleg, så de fik 1-1 mod Kolding IF.

Superliga-klubberne er i øjeblikket i fuld gang med at forberede sig på den kommende forårssæson, og for AC Horsens' vedkommende er det blandt andet med en testkamp mod Kolding fra 1. division.

Den blev spillet søndag henover middagstid, hvor Superliga-mandskabet måtte nøjes med at gå fra banen med 1-1 på tavlen.

Faktisk var det en kamp, hvor koldingenserne længe var i front, da de allerede fik scoret i de første minutter af kampen, da Christian Kudsk fik sat en scoring i kassen med et køligt lille vip over keeperen.

Det skete efter en situation, hvor AC Horsens havde et indkast, og som man har set utallige gange før, så sendte de mange frem. Det endte dog med at give bagslag, da Kudsk kom alene igennem med Matej Delac.

1-0-føringen varede helt indtil der var spillet godt 70 minutter af opgøret, hvor Kjartan Finnbogason viste sig sikker foran mål efter en omstilling, hvor det altså var Horsens-holdets tur til at straffe modstanderen.

AC Horsens har i deres testkampe forud for denne spillet 2-2 med Skive og vundet med 4-2 over Middelfart. Næste og sidste test inden ligaen begynder igen er på onsdag, hvor de møder SønderjyskE.

Dernæst venter et møde med Randers 2. februar i landets bedste række.