• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Thomas Pyndt

Transferugen i Danmark: Gaaaaaab

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der sker ikke meget på transfermarkedet i disse uger.

Af Thomas Pyndt

Der sker fortsat meget lidt på transfersiden i de coronapressede Superliga-klubber, hvor ugen mest er gået med at få trimmet trupper ved at sende breddespillere videre, hvor det var muligt.

Således har FC København sagt farvel til den islandske kultstopper Ragnar Sigurdsson efter et halvskuffende 2020-comeback. Han tager igen østover, denne gang til den ukrainske oprykker Rukh Lviv, der trænes af Ivan Fedyk, som islændingen kender fra en fælles fortid i russiske Rostov.

Læs også:Tysk storklub sender Hansi Hinterseers nevø til Sydkorea

Også den kroatiske midtbanemand Robert Mudrazija er på vej videre, nemlig tilbage til hjemlandet og Europa League-banemændene fra Rijeka, hvor han skal spille på lån det næste halvandet år af en FCK-kontrakt, der først udløber med udgangen af 2024. Endelig er den 19-årige offensivspiller Ahmed Daghim blevet solgt til Kolding.

AaB har solgt reservestopperen Kasper Pedersen til Esbjerg efter halvandet år, hvor forsvareren aldrig fik bidt sig fast i den nordjyske startopstilling igen oven på den mislykkede drøm om et udlandsophold efter kontraktudløb i sommeren 2019. Desuden skulle Randers være interesseret i midtbanemanden Magnus Christensen, der også har fået for langt til spilletid i AaB. Endelig er nordjydernes ombejlede U/16-landsholdsmålmand Theo Sander på prøvetræning i Juventus.

Læs også:Ny AaB-træner: Der er meget at arbejde med

Og så har AC Horsens fundet en ny reservekeeper i Aleksandar Stankovic, der forlod klubben for fem år siden, men nu kommer tilbage efter senest et succesfuldt ophold i den tredjebedste norske række hos Brattvag IL, hvor han blev Årets Spiller.

Der sker også lidt blandt de danske spillere i udlandet. Frederik Sørensen har fået ophævet sin kontrakt med 1. FC Köln og er på vej til italienske Pescara i Serie B. I samme række har Lecce hentet midtbanemanden Morten Hjulmand i Admira Wacker, mens klubben på støvlehælen også er ved at hente den 18-årige FCN-angriber Noah Crone, der i øvrigt er søn af tv-værten Natasja Crone.

I Serie A har Verona lånt HB Køge-talentet Marius Elvius for resten af sæsonen, og så har Kenneth Zohore forlænget sin lejeaftale fra West Bromwich til Millwall. 

Læs også:EM-chef afslører: Det her kan forhindre fodbold-EM i København

Læs også:På vej væk? Tidligere AGF-stjerne udeladt igen-igen

Læs også:Ukendt målmand slår rekord med scoring på målspark

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus