• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Ærlig Wind: Sådan har jeg ikke scoret før

Foto: Getty Images

Jonas Wind plejer at score alle sine mål inde i feltet. Det er der nu lavet om på.

Af Oliver Okstrøm

FC København hentede søndag aften deres første Superliga-sejr i denne sæson, da de slog OB med 2-0 på udebane. Her var det en kamp, hvor Jonas Wind både var tilbage i startopstillingen og fik scoret.

Det var en scoring, som kom med et skud udenfor feltet, og det er bestemt ikke hverdagskost for ham. Det fortæller Wind selv i et interview med TV3+ efter kampen.

- Det er faktisk aldrig sket i Superligaen før. Ikke som seniorspiller i hvert fald. Ikke hvad jeg husker. Det var den første udenfor feltet, så den er jeg glad for, fortæller EM-spilleren, som efter en kort ferie hurtigt var tilbage i FCK-træningen.

I sidste sæson blev det ikke til så mange mål i åbent spil, mens de fleste kom efter straffespark, og det er da også noget, som offensivspilleren har lagt mærke til, at der bliver snakket om.

- Det er ikke noget, der har påvirket mig, men jeg har da godt hørt, at der er en del snak om det, men sådan er det. Jeg har altid sagt, at de også skal sparkes ind. Men det er da også dejligt at kunne score i åbent spil og udenfor feltet, så det var en god kasse, fastslår Wind.

Endvidere kommer Jonas Wind ind på, at man i FC København har arbejdet meget på at stå mere kompakt, og så var der godt med ros til forsvarsspilleren Victor Nelsson for sin indsats mod fynboerne.

Spørgsmålet er dog efterhånden, hvorvidt Wind er der så længe. En spansk klub lader til at være interesseret i ham. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020