• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Afsløring: AC Horsens køber ham

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AC Horsens køber gambisk forsvarsspiller med stort potentiale.

Af Ole Hoffskov

Superliga-fodbold kan AC Horsens ikke tilbyde i næste sæson, men det har tilsyneladende ikke været tungen på vægtskålen for det gambiske talent Alagie Saine.

Tipsbladet kan således afsløre, at AC Horsens har købt den 20-årige midtstopper, som i denne sæson har været udlejet fra Falcons i hjemlandet til den nu nedrykkede Superliga-klub. 

AC Horsens havde sikret sig en købsoption på Alagie Saine, som udløb 1. juni, og østjyderne nåede inden deadline at få papirarbejdet på plads, således midtstopperen også er Horsens-spiller efter sommerferien.

Alagie Saine har ikke spillet et eneste minut for førsteholdet i AC Horsens, men han er et talent, man forventer sig meget af i klubben. Saine har netop deltaget ved U20-VM for Gambia, og han spillede fuld tid i alle fire kampe for afrikanerne, der blev ekspederet ud i ottendedelsfinalen af Uruguay efter blandt andet at have besejret Frankrig i gruppespillet.

I AC Horsens håber man naturligvis, at Alagie Saine kan træde i fodsporene på Bubacarr Sanneh og James Gomez, der har vist vejen for, hvor godt det kan gå, hvis man er gambisk midtstopper i Horsens. 

Tidligere på året florerede der pludselig en række vilde rygter om Alagie Saine - læs mere her.