• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

AC Horsens kommenterer vilde rygter

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Napoli viser angiveligt interesse for ung AC Horsens-spiller.

Af Ole Hoffskov

Ét af de mere opsigtsvækkende transferrygter så dagens lys i weekenden, hvor flere italienske medier skrev, at storklubben Napoli holder øje med AC Horsens-spilleren Alagie Saine, der end ikke har fået debut for Superliga-klubben.

Nu kommenterer sportschef Niels Erik Søndergaard historien over for Horsens Folkeblad.

Den 20-årige midtstopper fra Gambia kom til AC Horsens i januar på en lejeaftale fra Falcons FC i hjemlandet, så han er end ikke ejet af Superliga-klubben, der dog ser ud til at have spottet et meget stort talent i Afrika. 

Men hvad angår Napoli er det ikke noget, man er bekendt med i AC Horsens.

- Det er vist et af fodboldens vilde rygter. Det er i hvert fald ikke nået til Horsens endnu, så jeg kender ikke noget til det, siger Niels Erik Søndergård til Horsens Folkeblad.

Alagie Saine har for nyligt deltaget i de afrikanske U20-mesterskaber for Gambia, og det er formentlig ved den lejlighed, at Napoli har noteret sig hans navn. Men derfra og til konkret interesse er der naturligvis meget lang vej.

AC Horsens har sikret sig en købsoption på Alagie Saine, og det vil i løbet af de kommende måneder blive besluttet, om gambieren skal blive i Danmark.