Superliga

Afsløring: Brøndby jagter franske Marvin Elimbi

Tre Superliga-klubber er meget ineresseret i ung fransk stopper, som imponerer i Portugal.

Selvom transfervinduet officielt er lukket i Danmark, så betyder det ikke, at Superliga-klubbernes sportsdirektører indstiller deres søgen efter den næste store stjerne.

Det gælder blandt andet i Brøndby IF, Viborg FF og FC Nordsjælland som ifølge Tipsbladets oplysninger har et rigtig godt øje til den franske forsvarsspiller Marvin Elimbi.

Han er et produkt af Strasbourgs akademi, men skiftede denne sommer til Torreense i den næstbedste portugisiske række i jagten på seniorfodbold. Og her har han spillet fuld tid i samtlige kampe, hvor man har samlet 10 ud af 15 mulige point sammen.

Det er ikke gået ubemærket hen i Danmark, hvor Brøndby, FC Nordsjælland og Viborg FF viser konkret interesse, og dialogen er startet ifølge Tipsbladets oplysninger. FC Nordsjælland forventes også at tage en tur til Portugal for at syne Marvin Elimbi i den kommende spillerunde, hvor Torreense møder Belenenses.

FC Nordsjælland blev for nyligt meldt interesseret i 19-årige Semeu Commey fra CD Trofense i den tredjebedste portugisiske række. Nu skulle man dog være rykket videre til Marvin Elimbi, men konkurrencen om hans underskrift bliver hård.

Det er formentlig rettidig omhu fra FC Nordsjællands side, da man godt kunne se ind i et salg af Adamo Nagalo meget snart. Når det gælder Brøndby, så har de en hær af forsvarsspillere, men her kan der også godt ske udskiftning i de kommende vinduer.

Frederik Alves Ibsen gør sig mere og mere attraktiv, og der var allerede bud efter ham denne sommer. Kevin Tshiembe er også en spiller, som formentlig i en nær fremtid gerne vil prøve noget nyt.

Og så er der Viborg FF, som formentlig heller ikke kan holde fast i Zan Zaletel og Nicolas Bürgy for evigt. Klubben har gode erfaringer med at gå på rov i portugisisk fodbold, og spørgsmålet er, om de kan snyde de på papiret lidt tungere drenge.

20-årige Marvin Elimbi har spillet fuld tid i sæsonens første fem kamp for Torreense, som han har underskrevet en treårig aftale med. Stopperen nåede aldrig at debutere for Strasbourg, men han var undervejs udlejet til US Orleáns med pæn succes.