Afsløring: Fransk klub forhandler om Nicolaj Thomsen
Foto: Jens Dresling/Polfoto
Superliga

Afsløring: Fransk klub forhandler om Nicolaj Thomsen

Den franske klub Nantes er igen interesseret i Nicolaj Thomsen, der kun har et halvt år igen af sin aftale med AaB. Og en aftale kan være tæt på.

23-årige Nicolaj Thomsen var tæt på at skifte til Nantes for et år siden, men den franske klub forsøgte at presse prisen, da det blev kendt i Frankrig, at Nicolaj Thomsen har et dovent øje. Handlen faldt i stedet til jorden, fordi AaB ikke ville bøje sig, og så endte Thomsen med at spille en stor sæson for AaB.

Men alt godt kommer til de, der venter, og nu ser det endelig ud til,at Nicolaj Thomsen er tæt på at skifte til udlandet.

Og det ligner et skifte til Nantes, der trak følehornene til sig for et år siden, men er på banen efter Nicolaj Thomsens gode sæson.

Tipsbladet.dk kan afsløre, at den franske klub Nantes er i forhandlinger med AaB om Nicolaj Thomsen, der sidste sommer var enig om en fireårig aftale med den franske klub. Nu med et halvt år igen af aftalen med AaB, er prisen langt fra lige så stor, som den var for et år siden. Der er formentlig kun tale om et symbolsk beløb, fordi Thomsen om en måned frit kan forhandle med andre klubber.

Tipsbladet.dk kender dog ikke til den konkrete pris, men informationen om Nantes' forhandlinger med AaB er over for tipsbladet.dk bekræftet af kilder i det franske og det nordjyske.

Nicolaj Thomsen har længe gjort det klart, at han ønsker at prøve sig af i udlandet, og efter en sæson, hvor han har scoret seks gange, assisteret ni gange og spillet samtlige minutter i Superligaen, ser det ønske ud til at blive opfyldt.

Danskeren er i øjeblikket med det danske landshold, hvor der venter to testkampe i Japan, inden spillerne går på ferie. Det er ikke utænkeligt, at en aftale falder på plads mellem Thomsen, AaB og Nantes, når holdet vender tilbage fra Japan-turen.

Tipsbladet.dk har forholdt sportsdirektør i AaB Allan Gaarde informationen, men han ønsker ikke at udtale sig om interessen for Nicolaj Thomsen. Han mener dog, at det er ved at være tid til, at Thomsen får sit store ønske opfyldt.

- Nicolaj er en spiller, vi gerne vill holde i klubben i længere tid. Vi har allerede holdt på ham længe, fordi han er en fornøjelse at arbejde sammen med. Nicolaj er i AaB nu, men vi er også godt klar over, at en spiller med de kvaliteter skal prøves af i udlandet. Det er den drøm, vi sælger til unge spillere. Så vi er i AaB også klar over, at vi lever af at gøre det, vi siger, hvis drømmen kan blive til virkelighed, og økonomien er rigtig, siger Allan Gaarde og forklarer:

- Vi havde en aftale 100 procent på plads sidste år, men det var ude af vores hænder, at den faldt til jorden. Til gengæld har vi haft en vigitg spiller et år mere i klubben, og Nicolaj har virkelig præsteret, siger han.

Nicolaj Thomsen, 23 år, har spillet 122 Superliga-kampe for AaB. Den 122. blev med al sandsynlighed også den sidste i denne omgang.

Tipsbladet.dk har også forsøgt at få fat på Nicolaj Thomsens agent, Søren Barslund, men han er ikke vendt tilbage.