• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Afsløring: Nu hæver de buddet på FCM-juvel

Foto: Getty Images

De har allerede sagt nej til flere tilbud, men nu har Sporting CP sendt et nyt bud afsted til Ikast og Herning på Ousmane Diomande, forstår Tipsbladet.

Af Kenneth Jensen

Først sagde de nej til 30 millioner kroner, som Tipsbladet kunne fortælle for 10 dage siden. Og så endte de også med takke nej til 37,5 millioner kroner, som B.T. kunne fortælle i sidste uge.

Og nu er der sendt et nyt bud fra Sporting CP til FC Midtjylland på 19-årige Ousmane Diomande, der er udlejet til den portugisiske klub CD Mafra i denne sæson.

Ifølge Tipsbladets oplysninger er den portugisiske topklub vendt retur med et nyt og noget forbedret bud. Buddet ligger formentlig omkring 50 millioner kroner. 

Stopperen har gjort det fantastisk i Mafra, og Sporting er ikke den eneste klub, der har kastet sin kærlighed på forsvarsspilleren. Han er også blevet scoutet af blandt andre Sevilla og Southampton, så interessen i ham er så stor, at Sporting CP formentlig frygter at blive snydt for hans signatur.

Derfor forsøger klubben altså at lukke en aftale i al hast. Og nu er det også ventet, at prisen så småt nærmer sig noget, hvor FCM som minimum vil lytte. Sagt på en anden måde: Det kan godt ende med et salg af Diomande.

Planen har ellers været, at forsvarsspilleren skulle tilbage til Ikast og Herning til sommer og kæmpe om spilletid, men pengene kan også blive så store, at man ikke kan sige nej til et salg af den 19-årige stopper, der har fire år tilbage af sin FCM-aftale.

Diomande kom til FCM for et år siden, så det er noget af en solstrålehistorie, hvis han nu sælges videre for omkring 50 millioner kroner. 

Forsvarsspilleren har stadig sin første kamp for FCM's førstehold til gode. Han har dog spillet 17 gange for Mafra i denne sæson.