• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FC Midtjylland har afvist bud på 30 millioner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjylland har takket nej til et stort bud fra portugisisk klub.

Af Ole Hoffskov

For de fleste ville 30 millioner kroner lige ned i lommen lune gevaldigt efter en dyr julemåned, men i FC Midtjylland har man takket pænt nej.

Den 19-årige forsvarsspiller Ousmane Diomande er i denne sæson udlejet fra FC Midtjylland til CD Mafra i den næstbedste portugisiske række, og her lever han langt væk fra rampelyset i Danmark, men til gengæld får han masser af opmærksomhed fra selv de største klubber i Portugal.

Især Sporting CP har kastet deres kærlighed på Ousmane Diomande, og ifølge Tipsbladets oplysninger har klubben afgivet et bud på 30 millioner kroner til FC Midtjylland, som dog har afvist tilnærmelserne fra Lissabon. 

FC Midtjylland har også opdaget det store potentiale, der gemmer sig i den 19-årige ivorianer, og derfor skal prisen endnu højere op. Sporting CP må med andre ord vende tilbage med en noget større check, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at købe FCM-spilleren.

Ousmane Diomande kom til FC Midtjylland i januar 2022 og har kontrakt med “ulvene” frem til udgangen af 2026. Han har aldrig spillet en kamp på midtjydernes førstehold. 

Tipsbladet har forsøgt at få en kommentar fra Ousmane Diomandes agent, men han er ikke vendt retur.