• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Agent for AGF-transfermål: Superligaen er interessant

Agent for AGF-transfermål: Superligaen er interessant
.

Der er rift om den dygtige kantspiller Ahmed Yasin, der rygtes til AGF, men spillerens agent slår fast, at den danske liga bestemt er interessant.

Af Torsten Kjems Hansen
AGF jagter forstærkninger til den kommende sæson i Superligaen, og torsdag kunne svenske medier afsløre, at AGF er i forhandlinger med Allsvenskan-klubben Örebro om nøglespilleren Ahmed Yasin, der kan bruges på begge kanter og ofte er holdets bærende kraft i den offensive del af spillet.
 
Yasin selv blev i løbet af dagen konfronteret med rygterne om AGF, men holdt sig fra at kommentere alt for meget på rygterne om et skifte til Danmark.
 
Men spillerens agent Patrick Mørk lægger ikke skjul på, at den danske liga absolut er interessant for Ahmed Yasin, der er kontraktfri til årsskiftet. 
 
- Den danske liga er den stærkeste i Skandinavien, så naturligvis vil det være interessant for Ahmed Yasin, siger Patrick Mörk til tipsbladet.dk
 
Agenten ønsker ikke at kommentere på AGF eller andre klubber, men lægger ikke skjul på, at flere klubber er interesseret i den Yasin, der er noteret for 39 landskampe for Irak og for nyligt spillede fuld tid i en landskamp mod Japan. 
 
- Der er interesse fra alle de bedste ligaer i Skandinavien, så meget kan jeg sige. Vi taler med mange klubber, men hvad der kommer til at ske, er for tidligt at sige noget om, lyder det fra Patrick Mörk.
 
Örebro ligger aktuelt under nedrykningsstregen i Allsvenskan og vil meget nødigt slippe den 24-årige profil, som man forlængst har forsøgt at lokke til at forlænge kontrakten. 
 
- Vi har et tilbud om en kontraktforlængelse liggende fra Örebro, men der er intet afgjort. Det er klart, at der er interessante tilbud omkring spilleren lige nu, så vi må se, hvor det ender. siger Patrick Mörk, der ikke ønsker at afsløre, om det er konkrete forhandlinger mellem Örebro og AGF eller andre klubber.
 
Ahmed Yasin har spillet samtlige minutter for Örebro i denne sæson, hvor han har bidraget med blandt andet to scoringer. 
 
​AGF-sportschef Jens T. Andersson har flere gange efter oprykningen til Superligaen var en realitet, slået fast, at der skal hentes forstærkninger til blandt andet kanterne. Aarhus-klubben har sagt farvel til hele  syv spillere med kontraktudløb og har indtil videre hentet Daniel A. Pedersen i Silkeborg og Elmar Bjarnason i Randers FC - begge på frie transfers.