• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

AGF-boss giver opdatering på mulig Grabara-handel

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Mon ikke mange AGF-fans drømmer om Kamil Grabara fortsætter i klubben efter sommerferien?

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Kamil Grabara har ad to omgange gjort sig til en publikumsfavorit på Ceres Park i Aarhus, hvor han med sit målmandsspil og sin personlighed har vundet de aarhusianske hjerter.

Den polske målmand er endnu en gang hentet til klubben på en kortvarig aftale, og efter sæsonen skal han tilbage til Liverpool igen.

Men, i AGF har man fået en ny sportsdirektør, Stig Inge Bjørnebye, og han er tidligere Liverpool-spiller, så man kan ikke fortænke AGF-fans, hvis de håber, at det kan komme klubben til gode i form af en længere aftale med Kamil Grabara.

- Jeg har tæt kontakt med klubben. Jeg var der i otte sæsoner og er ofte tilbage, jeg har venner her, og mine børn er født her, så den kontakt har jo en værdi, siger Bjørnebye i Jyllands-Postens AGF-podcast KSDH.

Selvom forholdet mellem AGF-bossen og Premier League klubben stadig er intakt, så er det ikke ensbetydende, at en aftale om den 22-årige målmand er lige om hjørnet, fortæller Stig Inge Bjørnebye.

Han understreger nemlig, at klubben står i en svær position, når der er tale om lejet spiller. Liverpool skal først overbevises om, at de skal sælge spillere, og dernæst skal spilleren overbevises om, at hans fremtid ikke er på Anfield, men derimod på Ceres Park.

AGF's norske sportsdirektør beroliger dog fansene med, at han har gode kontakter rundt om i fodboldverden, der kan komme klubben til gode.

- Senest i går aftes havde jeg en 30 minutter samtale med en manager i Premier League, og jeg værdsætter de kontakter, jeg har, og jeg forsøger at udnytte det professionelt.

Og de kontakter kan der blive hårdt brug for i sommerens transfervindue, når holdet til næste sæson skal på plads. Det kan du læse meget mere om her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020