Superliga Ole Hoffskov

AGF-boss: Har hele tiden en liste i skuffen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AGF er ikke på bar bund i trænerjagten. Der ligger hele tiden en liste i skuffen.

Af Ole Hoffskov

AGF har afsluttet samarbejdet med David Nielsen, og derfor skal århusianerne nu på jagt efter en ny mand til at stå i spidsen for Superliga-klubben.

Det er Stig Inge Bjørnebye, der som sportschef skal lede jagten, men han ønsker på nuværende tidspunkt ikke at sige så meget om, hvad det er for en profil, han kigger efter som AGF-træner. 

- Vi skal se på de vigtige grundlæggende ting. Vi skal se på tiden efter David og på, hvad der skal bygges videre på. Og så må vi have nye impulser og ny energi. Det er Ikke naturligt for mig at sige noget om trænerjagten nu. Der bliver sikkert mange spekulationer i den kommende tid, siger Stig Inge Bjørnebye på et pressemøde.

Han fastslår, at århusianerne ikke er på hel bar bund i forhold til ansættelsen af en ny cheftræner. 

- Vi har altid en shortlist med kandidater, som opdateres og justeres hele vejen. Man ved aldrig, hvad der sker i fodboldens verden, så vi har altid en liste klar, lyder det fra Bjørnebye.

AGF satser på at have en ny cheftræner klar inden 16. juni, hvor forberedelserne til den kommende sæson går i gang - her er fem bud på en ny AGF-træner.