Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-boss vil gerne fortsætte Rösler-samarbejde

Stig Inge Bjørnebye er særdeles godt tilfreds med cheftræner Uwe Röslers arbejde i AGF.

ÅRHUS (Tipsbladet): En tredjeplads, en ny tur i Top 6, og salg af AGF-profiler for store millionbeløb.

Selv om de døjer med at få scoret nok mål i disse uger, klarer AGF sig på de store linjer godt, og århusianerne håber på i sommeren 2026 at kunne flytte ind på et totalrenoveret stadion med et slagkraftigt Superliga-hold beredt på topkamp i rækken.

Da Tipsbladet i midten af februar interviewede AGF's cheftræner, fortalte den tyske træner blandt andet, at han håber kraftigt på at være med til indvielsen af førnævnte stadion.

Det vil så kræve en forlængelse af Uwe Röslers kontrakt i Århus, der udløber i sommeren 2025.

Og det er sportschef Stig Inge Bjørnebye interesseret i at se nærmere på efter det, den norske AGF-boss betegner som to år med et særdeles godt samarbejde.

- Det håber vi da. Vi får se. Jeg synes, det har været et godt samarbejde. Vi har noget af det samme i os, samtidig med at vi på andre punkter er forskellige, siger Stig Inge Bjørnebye til Tipsbladet.

- Vi forstår hinandens ansvarsområder, vi forstår hinanden, og vi skubber og udfordrer hinanden. Vi har en god kemi, vi diskuterer, snakker og leder hele tiden efter de små marginaler. Jeg vidste, at vi ville passe sammen, for vi kender hinanden fra tidligere. Vi stoler på hinanden og vil det samme. Så det har været et rigtig godt samarbejde. Og jeg har ikke andre tanker end at det samarbejde skal fortsætte, siger Stig Inge Bjørnebye.

Uwe Rösler har bred erfaring i trænerkarrieren med job i Lillestrøm, Viking, Molde, Brentford, Wigan, Leeds, Fleetwood Town, Malmö FF og Fortuna Düsseldorf før stillingen i AGF.

AGF begynder slutspillet i Superligaen på femtepladsen, et point efter FC Nordsjælland og med 9-12 point op til Top 3.

Superliga-klubberne har aldrig brugt flere penge på spillere. Læs Tipsbladets gennemgang af de 12 klubbers spillerbudgetter her.