• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

AGF dropper protest: Her er forklaringen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben AGF har valgt at droppe protesten over gårsdagens kamp mod FCK.

Af Kenneth Jensen

AGF-direktør Jacob Nielsen var rasende, da FCK fik et straffespark efter slutfløjtet i opgøret, der endte 3-3, og han fortalte, at klubben havde nedlagt protest.

Nu har man droppet den protest, da man har godtaget Jørgen Daugbjerg Burchardts undskyldning, lyder det i en pressemeddelelse.

- Det var en once-in-a-lifetime afslutning på kampen, og vi var i vores følelsers vold, fordi vi følte os bortdømt - ikke mindst i forhold til straffesparket og den lange tillægstid. Men efter at have sovet på det hele, er vi kommet frem til, at vi ikke går videre med sagen.

- Vi godtager dommer Jørgen Daubjerg Burchardts undskyldning, og jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at undskylde for, at min retorik var for hård umiddelbart efter kampen. Ikke mindst over for FC København, hvor jeg i kampens hede sagde, at de var gode til at manipulere med dommerne. Det udtryk vil jeg gerne beklage. Selvom sindene var i kog, fordi vi måtte se tre point blive vekslet til et enkelt, skulle jeg ikke have sagt det. Vi er videre nu - og vi glæder os i stedet over, at vi spillede en rigtig flot kamp på udebane mod en rigtig dygtig modstander, siger administrerende direktør Jacob Nielsen.

AGF var foran med 3-2, da dommer Jørgen Daugbjerg Buchardt fløjtede opgøret af. Nogle minutter senere gav han så et straffespark til FC København, da VAR ikke var færdig med at se en situation igennem. Jonas Wind scorede på det straffespark.

Efterfølgende undskyldte Jørgen Daugbjerg Burchardt for, at han havde fløjtet af, inden VAR havde set situationen igennem.

Du kan klikke her og læse en reaktion fra AGF-direktør Jacob Nielsen efter kampen.

Du kan klikke her og læse David Nielsens reaktion.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus