• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AGF-kriger erkender: Det bliver svært

Foto: Jan Christensen/Getty Images

AGF får meget svært ved at nå tredjepladsen, erkender Nicolai Poulsen.

Af Victor Risager

AGF led for anden gang på kun otte dage et nederlag til FC København, da de mandag aften tørnede sammen i Parken. Og det er skidt nyt for århusianernes håb om medaljer.

Med fire kampe igen har AGF nu seks point op til FC København på tredjepladsen, og meget skal altså gå deres vej, hvis de for andet år skal sikre medaljer. Det erkender midtbanekrigeren Nicolai Poulsen efter kampen over for 3+.

- Det siger lidt sig selv. Det ser svært ud nu at nå tredjepladsen, men det er ikke det, vi har fokus på lige nu. Vi har en kamp igen i næste weekend, og så må vi forsøge at tage anden halvleg med, fordi det var en god præstation, siger Nicolai Poulsen.

AGF kunne til gengæld glæde sig over præstationen i anden halvleg, som Nicolai Poulsen også siger. Efter at de var bagud med tre mål ved pausen flirtede de med et stort comeback i anden halvleg, hvor Kevin Diks scorede to gang.

- Det er klart, at jeg selvfølgelig er skuffet over vores første halvleg, men vi viser os som mænd i anden halvleg og spiller FCK ud af brættet. Det kan vi ikke bruge til noget nu, men det viser, hvad vi er lavet af, siger AGF’eren.

Læs vores analyse af mandagens kamp her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020