• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

AGF-legende om mulig ny træner: Den forkerte vej

Foto: Getty Images

Hvis det står til Flemming Povlsen, så skal AGF undgå at få særligt en af de trænere, som er blevet nævnt.

Af Oliver Okstrøm

AGF har onsdag meldt ud, at David Nielsen ikke længere er cheftræner i klubben. Dermed kan spekulationerne om den næste træner gå i gang. Her er blandt andet den 36-årige svensker Poya Asbaghi blev nævnt.

Men hvis man spørger den tidligere AGF-angriber Flemming Povlsen, så er det ikke den rette løsning. Det fortæller han i et interview med Eurosport.

Her bliver det understreget meget klart, hvordan synet er på Asbaghi ved spørgsmålet om, hvorvidt svenskeren kan være den rette mand til den åbne stilling som cheftræner i Aarhus-klubben.

- Nej nej nej nej, det ville overraske mig rigtig meget. Der mener jeg også, at man er på forkert vej, hvis man tager en uprøvet træner fra en anden liga. Han har lige været omkring Barnsley, men har ikke noget kendskab til ligaen.

- Det ville være at gamble lidt for meget med AGF, lyder det fra Flemming Povlsen.

I løbet af Poya Asbaghis trænerkarriere har han foruden den omtalte engelske klub stået i spidsen for både det svenske U21-landshold og traditionsklubben IFK Göteborg. Han er desuden en trænertype, der ifølge Transfermarkt oftest sværger til at spille en 4-2-3-1-formation.

EM-helten kommer desuden ind på mulighederne for at få Silkeborgs Kent Nielsen og Royal Antwerps Brian Priske til klubben. Det kan ses i videoen øverst i artiklen.

Her er der fem bud på en ny cheftræner i AGF. Læs mere om det her.