• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

AGF prøver Europa igen: Har noget at revanchere

Foto: Getty Images

AGF'erne har en del at bevise efter sidste års tidlige exit fra Europa.

Af Oliver Okstrøm

AGF var efter en lang pause fra europæisk fodbold endelig tilbage igen i sidste sæson. Det blev dog en kort fornøjelse, da slovenske NS Mura slog dem ud i Europa League-kvalifikationens anden runde.

Nu står aarhusianerne der igen. Nu er det dog Conference League, som de skal forsøge at komme med i, hvor første forhindring i kvalifikationen bliver enten walisiske Bala Town eller nordirske Larne.

Det er begge klubber, som AGF-træner David Nielsen føler, at de skal kunne slå ud, fortæller han til Århus Stiftstidende efter lodtrækningen. Samtidig er der også en god anledning til at bevise sig efter sidste års skuffelse.

- Når vi tænker tilbage på vores kampe sidste år, så havde vi en fin hjemmekamp, men udekampen var vanskelig for os at håndtere, det her med at rejse ud i en coronaboble og spille én kamp, siger han og fortsætter:

- Så vi har noget at revanchere, og det får vi mulighed for her, lyder det fra AGF-cheftræneren.

David Nielsen har da også en lille smule erfaring med hold fra Wales, da han som Lyngby-træner mødte Bangor City. Her endte det med en samlet sejr på 4-0.

I Aarhus er man desuden godt i gang med at forstærke sig til den nye sæson. Onsdag kom en forsvarer på plads. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020