Superliga Ole Hoffskov

AGF-profil træt af skriverier: Det er ren bullshit

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Sebastian Hausner afviser kategorisk, at han ønsker at forlade AGF, og at han er skuffet over den manglende spilletid i foråret.

Af Ole Hoffskov

Ekstra Bladet skriver i en analyse, at AGF-profilen Sebastian Hausner ikke er tilfreds med situationen i den århusianske Superliga-klub, og at han drømmer om at finde en ny klub i løbet af sommeren.

"Hausner forsøger at finde håndtaget ud, men det skyldes ikke et forløst talent. Tværtimod er det hele ramlet sammen for Sebastian Hausner, der har udviklet sig til en spiller med mange personlige fejl. Selv er Hausner skuffet over, at han ikke blev fundet god nok til holdet i foråret, og han ønsker selv at komme videre", skriver Ekstra Bladet i analysen, som Tipsbladet har citeret fra.

Nu fastslår AGF-spilleren i et interview med Tipsbladet, at han slet ikke kan genkende det billede, der bliver tegnet i medierne.

- Jeg er utrolig arrig over, at der bliver analyseret på tingene, når jeg ikke selv har givet udtryk for eller vist via mit kropssprog, at jeg er utilfreds med at være i AGF. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at det hverken har spillet for os som hold eller individuelt for mig i foråret, men jeg har aldrig stået med en følelse af, at jeg er utilfreds med at være her eller skuffet over AGF, siger Sebastian Hausner og fortsætter:

- Jeg er skuffet over min egen præstation, men jeg har aldrig nogensinde opført mig uprofessionelt. Som person føler jeg, at det er helt ude i hampen at gøre, og jeg har aldrig sat mig selv over holdet, så jeg synes, det er uforskammet at skrive det, der bliver skrevet.

Men jeg synes heller ikke, at der står det, du siger, i den pågældende artikel. Jeg læser intet om, at du skulle sætte dig selv over holdet eller agere uprofessionelt?

- Jeg ved, at der tidligere er blevet skrevet, at jeg har ageret uprofessionelt, og at jeg ikke mener, det er på sin plads, at jeg er startet ude. Jeg vil selvfølgelig gerne spille hver weekend, men det er ingen hemmelighed, at jeg ikke har leveret på toppen, så det er klart, at der bliver set andre veje. Sådan er det jo, men jeg synes, at det er bullshit, at der bliver analyseret på tingene i stedet for at komme med noget konkret. 

Det er ikke lykkedes Tipsbladet at verificere en artikel med ordlyden, at Sebastian Hausner skulle have ageret uprofessionelt, men Ekstra Bladet skrev 21. maj, at Hausner var "rasende over sin bænkplads i foråret" og formentlig spillede sin sidste kamp, "hvis det ellers går, som både han selv og AGF planlægger det". Nu forlyder det altså, at han er "skuffet og vil videre".

Er du skuffet og vil videre?

- Jeg er utrolig glad for at være i AGF, og jeg nyder at møde på arbejde hver dag. Vi får en frisk start med en ny træner, og jeg glæder mig utrolig meget. Jeg lukker selvfølgelig ingen døre, men som det er lige nu, er jeg AGF-spiller, og det elsker jeg. Jeg skal genfinde mit niveau, og jeg har jo også en lang kontrakt, siger Sebastian Hausner.

Så du er ikke interesseret i at komme til en ny klub?

- Det er ikke noget, jeg hverken hiver eller flår efter. Hvis der kommer noget, sætter vi os ned og får en god snak om det, og jeg er kun interesseret, hvis det er det rigtige for mig. Lige nu er jeg meget glad for at være, hvor jeg er.

Så én gang for alle; hvad er det, du er træt af, at der bliver skrevet? Er det ordlyden, budskabet eller noget tredje?

- Det er budskabet, som jeg synes sætter mig i et dårligt lys udadtil. Der står jo, at jeg gerne vil væk, og at jeg er skuffet, og det er slet ikke den følelse, jeg står med. Jeg har jo heller ikke udtalt det. Ekstra Bladet har besluttet, at jeg vil væk, selv om de ikke har noget konkret på det, og det irriterer mig, slutter AGF-spilleren.

Sebastian Hausner er noteret for 75 Superliga-kampe i AGF-trøjen. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.