18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Superliga

AGF - Silkeborg IF

AGF jagter revanche for sidste uges bitre pokalnederlag, når de torsdag tager imod Silkeborg på Ceres Park.

Kampfakta:
Kampstart: Torsdag klokken 18:00
Spillested: Ceres Park
Dommer: Michael Tykgaard
På TV: Canal 9

Holdnyt:
AGF:
Der er ikke voldsomt meget på spil for AGF i sæsonens sidste tre runder, selvom dette opgør udgør en mulighed for revanche mod Silkeborg, som besejrede Rösler og co. i sidste uges pokalfinale.

AGF havde sat alle forårets sejl ind på pokalturneringen, hvor man flot spillede sig forbi formstærke FC Nordsjælland med sejre i begge semifinaler, men til gengæld snublede på målstregen for en uge siden, da det blev til et 1-0 nederlag mod netop Silkeborg i Parken.

Uwe Röslers tropper var så tæt på at ende den trofætørke, som har stået på siden 1996, og var forståeligt nok knuste efter finalenederlaget.

På trods af det bitre finalenederlag, trætte stænger og et væld af skader, formåede AGF dog at give kamp til stregen mod FC Midtjylland i søndags. Det rakte ikke til mere end et nederlag på 2-1, men ‘’De Hvii’e’’ fik trods alt vist, at de ikke har kastet håndklædet i ringen endnu.

Frederik Brandhof er i karantæne denne gang og tilslutter sig Mikkel Duelund, Michael Akoto, Tobias Mølgaard, Benjamin Hvidt, Janni Serra og Kevin Yakob, som forventes ude med skader.

Ydermere er der tvivl om Jonas Jensen-Abbew samt Mats Knoester, som måtte udskiftes senest med noget der lignede en forstrækning.

Silkeborg IF:
Præcis som tilfældet er det med AGF, hænger trofæerne ikke på træerne for Silkeborg, og Kent Nielsens tropper skrev sig dermed ind i historiebøgerne med den flotte pokaltriumf i torsdags mod AGF, som resulterede i det første trofæ siden 2001.

Den pokal kan de leve rigtig længe på i Søhøjlandet.

I Superligaen er der til gengæld ikke nævneværdigt på spil i sæsonens sidste tre runder, for ligesom AGF, havde Silkeborg lagt alle æg i pokalkurven.

Aktuelt er gæsterne seks point bag AGF på femtepladsen med ni point tilbage at spille om, så på den måde er der lidt at stile efter, omend det nærmest kun har kosmetisk betydning om man ender nummer fem eller nummer seks.

Silkeborg leverede en godkendt indsats på bagkant af pokaltriumfen, hvor de lynhurtigt fik FC Nordsjælland til at ryste i bukserne med et fremragende langskudsmål fra Thordarson efter to minutter.

Til sidst knækkede pokalvinderne dog sammen i Farum, hvor de tabte med hele 4-1. Et nederlag, som nok var et mål eller to for stort.

Alexander Busch og Fredrik Carlsen er fortsat ude med skader, og Anders Klynge og Kasper Kusk er nye på skadeslisten. 

Karantæner:
AGF: Frederik Brandhof
Silkeborg IF: Ingen

Bud på startopstillinger:
AGF (3-4-3): Peacock-Farrell - Beijmo, Tingager, Anker - Andersen, Madsen, Poulsen, Links - Bech, Mortensen, Anderson 

Silkeborg IF (4-3-3): Larsen - Sonne, Rödin, Felix, Musonda - Larsen, Brink, Mattsson - Adamsen, Thordarson - Lind

Dom:
Der er tæt på ingenting på spil, når sidste uges pokalfinalister AGF og Silkeborg torsdag krydser klinger i Superligaen.

Af den grund må man gå ud fra, at vi får en noget mere løssluppen affære end i det uhyre vigtige opgør for en uge siden.

Hverken AGF eller Silkeborg har noget at tabe, så der er forhåbninger om, at begge mandskaber slipper tøjlerne og knokler på for sejr og mål.

2-2 i Aarhus.

Spilforslag:
Over 2.5 mål til odds 1.95 ved bet365. Husk, at odds kan ændre sig løbende.