Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-talent til prøvetræning i fransk storklub

Endnu et talent kan være på vej væk fra AGF. 16-årig kantspiller er til prøvetræning i Lille i denne uge.

Der er talentboom i AGF, men flere af talenter når ikke nødvendigvis førsteholdet i Smilets By.

I sommer tog den 17-årige keeper Mikkel Markdal til PSV, før den 16-årige stopper Gustav Schjøtt i januar forlod AGF til fordel for Bologna. Samtidig har den unge angriber Mikkel Bro Hansen været til prøvetræning i storklubber som Dortmund og Ajax.

Og nu kan et nyt talent være på vej væk fra AGF. Mark Ian Steffensen er i hvert fald til prøvetræning i den franske storklub Lille i denne uge.

Mark Ian Steffensen er 16 og kantspiller, men trods sin unge alder har han allerede spillet adskillige kampe for U19-holdet i AGF. Samtidig er han også dansk ungdomslandsholdsspiller og har spillet otte kampe for U16-landsholdet.

Det er selvsagt ikke givet, at det ender med et skifte til Lille for Mark Ian Steffensen, men nu får han muligheden for at vise sig frem i en af Frankrigs store klubber.

Lille er aktuelt nummer fire i Ligue 1, og klubben har tidligere været på rov i Superligaen. I sommer hentede Lille Hakon Haraldsson fra FC København, mens franskmændene ifølge Tipsbladets oplysninger også har kig på Mario Dorgeles fra FC Nordsjælland - læs mere om det her.