• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF-træner: Vi skal passe på med at konkludere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Sæsonens hidtidige kampe giver ikke nødvendigvis det fulde billede af, hvor store eller små udfordringer AGF har, mener David Nielsen.

Af Anders Dehn

AGF har endnu til gode at vinde i denne sæson, men cheftræneren maner til besindighed. Over for Århus Stiftstidende siger David Nielsen, at man skal passe på med at konkludere noget om holdets udfordringer på baggrund af de tre hidtidige kampe.

Søndag spillede AGF 0-0 mod FC Nordsjælland. Det skete på bagkant af den store skuffelse mod nordirske Larne FC i torsdag. Sæsonpremieren før det var endt 1-1 mod Brøndby IF.

David Nielsen mener, at fordi AGF er ved at spille et nyt hold sammen, vil der være plads til forbedring.

- Vi har spillet en kamp mod Brøndby hvor vi var forrygende i de første 30 minutter, men vi havde det svært i anden halvleg. Og siden har vi spillet to kampe på tørre kunstgræsbaner, så vi skal passe på med at konkludere for meget over hvad vi kan og ikke kan.

- Vi skal heller ikke tro, at det kommer nemt, men vi skal passe på med at konkludere for meget på, hvor store udfordringer, vi har, siger cheftræneren ifølge Århus Stiftstidende.

David Nielsen og co. har alle tiders mulighed for at rette op på sæsonstartens prøvelser, når holdet får besøg af Larne i returkampen i Europa Conference League-kvalifikationen på torsdag.

Trods 2-1-nederlaget i sidste uge vil det være "en kæmpe fiasko", hvis AGF ikke lykkes med at gå videre.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020