• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AGF’er fik godt nyt efter operation: Jeg blev glad

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Forsvarskrigeren blev i første omgang meldt ude i op til et år, men efter en operation fik han glædeligt nyt.

Af Victor Risager

Der var trods alt lidt godt nyt for AGF, da de i weekenden fik ørerne i maskinen mod FC Midtjylland. Undervejs i kampen blev anfører Niklas Backman således skiftet ind til sine første spilleminutter i år.

Over for Jyllands-Posten sætter den svenske forsvarskriger nu ord på skadesforløbet.

32-årige Backman pådrog sig knæskaden i slutningen af januar på en træningslejr, og efterfølgende kom der en dyster melding: Han var færdig for i år. Men efter en operation fik forsvarsgeneralen en glædelig nyhed og prognosen blev ændret.

- Den første prognose gik på, at mit korsbånd var røget, og at min menisk var ødelagt. Man da jeg fik opereret min menisk, fandt lægerne ud af, at mit korsbånd ikke var røget. Jeg blev glad, da jeg vågnede efter operationen og fik den besked. Det er noget helt andet at være ude i to måneder i stedet for 12 måneder, siger Niklas Backman til Jyllands-Posten.

Niklas Backmans comeback kommer også tiltrængt for AGF, som er hårdt ramt af skader på flere poster og har været uden profiler som Frederik Tingager og Nicolai Poulsen i de seneste kampe. Århusianerne har desuden også tabt deres seneste tre kampe.

Næste opgave for AGF er mod Randers FC i pokalturneringen. Den kamp spilles torsdag, og AGF er bagud 0-2 efter det første opgør.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020