• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AGF’er hylder ombejlet komet: Har noget særligt

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den hollandske AGF-spiller er imponeret over Kamaldeen Sulemana.

Af Victor Risager

Kamaldeen Sulemana har været flyvende i den seneste tid, og meget tyder på, at ghaneseren forlader FC Nordsjælland og Superligaen denne sommer.

Især Ajax har været meldt interesserede, og hollændernes sportsdirektør Marc Overmars var sågar på stadion, da FC Nordsjælland mandag mødte FC København - en kamp, hvor Kamaldeen Sulemana også kom på måltavlen.

I Holland er man af den grund også interessede i ghaneseren, og avisen Algemeen Dagblad har forhørt AGF-hollænderen Kevin Diks om supertalentet. Kevin Diks spiller nemlig på højre back for den århusianske Superliga-klub og har altså selv stået over for Sulemana flere gange i denne sæson.

- Han er virkelig et stort talent. Han har noget særligt. Han er utrolig eksplosiv og uforudsigelig. Jeg havde det på samme måde med Bertrand Traoré i Vitesse (Bertrand Traoré spiller nu i Aston Villa, red.). Kamaldeen er god til at drible, score og stort set alt, forklarer Kevin Diks til Algemeen Dagblad. 

Kevin Diks er heller ikke bekymret for, at Kamaldeen Sulemana måske stadig har nogle mangler.

- Det er ikke vanvittigt. Han er kun 19 år gammel. De få procentdele, som han stadig mangler, kan de muligvis lære ham i Ajax, lyder det fra AGF-lejesvenden.

19-årige Kamaldeen Sulemana kommenterede selv på sine præferencer, hvis han skal sælges fra FC Nordsjælland. Det kan du læse mere om ved at trykke her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020